Smučišče Bukovnik

Smučajte najceneje, smučajte na smučišču BUKOVNIK

 

Smučanje je zabavno!

Bukovnik je več kot samo smučišče. Je snežna pravljica sredi neokrnjenih koroških hribov. Samo nekaj minut vožnje iz doline ali slabe pol ure prijetne hoje vas loči od zasneženega smučišča, ki je primerno za smučarje vseh starosti in smučarskih znanj. Čudovita proga je primerna tako za odlične smučarje, kot tiste, ki se večkrat znajdejo na zadnjici. Vsem, ki bi radi svoje znanje nadgradili, je na voljo smučarska šola. Za otroke in vse nadobudne ljubitelje smučanja, ki bi se v svojih zrelih letih radi naučili pravilnih zavojev. Ste tudi vi med dolgimi zelenimi zimami pozabili svoje smučarsko znanje? Pridite in ga obnovite!

Proga je zasnežena z naravnim in umetnim snegom, v popoldanskih urah osvetljena, skozi cel dan pa si lahko med vožnjo po žičnici veselo prepevate in žvižgate ob glasbeni spremljavi.

Otrokom je na voljo zasnežen poligon, kjer se bodo naučili racati na smučeh in se znebili strahu pred mrzlim snegom.

Pri Bukovniku so odrasle mnoge generacije odličnih smučarjev, ki se na smučiče svoje mladosti radi vračajo in podoživljajo spomine na brezskrbne dni.

Smučanje mora biti zabavno!
Pri nas zagotovo je – za smučarje, deskarje in vse tiste, ki to niso! Ob smučišču je namreč tudi prijetna brunarica, kjer si lahko pogrejete zmrznjene nosove, poklepetate s prijatelji ali pa nagnete eno šluk dilo... Vas zanima kaj je to? Pridite in poglejte. Veseli vas bomo!

A ne pozabite na varnost – previdnost je mati modrosti, zato jo le pocukajte za rokav!